Nieuws

The Guardian stelt Top 20 ijssalons samen

Nieuws | Carlina | 28 augustus 2018

Afgelopen zomer riep The Guardian zijn lezers op om hun favoriete ijssalons te nomineren voor de Top 20 lijst die zij wilden samen stellen. Gelukkig heeft The Guardian reislustige lezers en zo stelden zij een gemÍleerde, internationale lijst samen. En raad eens wat....wij staan er ook in!


De lijst van The Guardian ...

Lees meer >

Ingeborg gaat naar Zuid Tirol

Nieuws | Carlina | 28 juli 2018

Het bureau voor toerisme van Zuid Tirol, de meest noordelijke regio van ItaliŽ, heeft ons vorige maand tot ambassadeur verkozen door een fotowedstrijd in de ijssalon te organiseren. IJsgekken konden door het posten van een mooie foto op instagram een reis voor twee personen naar deze prachtige bergen winnen. Ingeborg won deze reis met de foto van haar zoon Thorsten.

Buon viaggio Ingeborg ...

Lees meer >

Een reis naar Zuid Tirol winnen

Mai Prima | Carlina | 30 juni 2018

Het toeristisch bureau van Zuid Tirol heeft ons gevraagd als ambassadeurs. Het leuke hieraan is, dat onze ijsfans kans maken op een reisje voor twee personen naar deze meest noordelijke Italiaanse provincie.

Meedoen is heel simpel, maak een foto van jezelf en post die met de #reisNaarZuidTirol op Instagram ....en afwachten

Intussen kun je de hele week genieten van de Mai Prima met ingrediŽnten uit Zuid Tirol....

Lees meer op #ReisNaarZuidTirol
...

Lees meer >

Een nieuw gezicht bij Roberto

Nieuws | Carlina | 20 juni 2018

Af en toe komt er een nieuw gezicht bij. Zo is begin juni Fahed uit Aleppo bij ons begonnen...en Fahed is ůůk Roberto.

Lees meer op Facebook pagina
...

Lees meer >

Viva la mamma!

Nieuws | Carlina | 18 mei 2018

Lang leve onze moeders, de liefste, de mooiste, de leukste! En omdat moeder worden ook een feestje is, trakteren wij alle moeders die deze maand moeder worden op een beschuit-met-muisjes-ijstaartje! Ken of ken jij een mei-moeder? Stuur ons dan het geboortekaartje met een e-mail adres.






...

Lees meer >

Een broodje Roberto

Ingredienten | Carlina | 10 mei 2018

Halverwege de jaren 70 introduceerde Mario Nistro de Italiaanse bol; het broodje Mario is inmiddels niet meer weg te denken en bijna net zo Utrechts als Vocking worst. Sinds enkele jaren heeft Utrecht ook het Broodje Roberto. Niet helemaal een eigen verzinsel natuurlijk. De basis van het broodje Roberto is de Siciliaanse brioche 'ccu tuppu; een zoet zacht broodje met een klein hoedje.

Dit zoete broodje wordt op SiciliŽ bij het ontbijt geserveerd, leeg om met je granita te eten, of gevuld met ijs. Wij serveren hem met ijs en eventueel slagroom.

Roberto eet moeiteloos ťn vlekkeloos een broodje ijs, voor wie dat niet kan geeft Tippy een uitleg in haar video

Overigens heeft Roberto wťl moeite met een tompouce.

Lees ook de ervaringen van een vakantieganger over broodjes op https://www.italissima.nl/blog.php?b=44
...

Lees meer >

Pagina  1   2   3   5   6   7   8   9   10   >     

© 2021 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -