Wij zoeken collega’s

ijsgekken

IJs maken en scheppen is het leukste wat er is. En naast een aantal part timers voor in de ijssalon, zijn wij dit jaar per direct op zoek naar iemand die ons full time helpt met het maken van de lekkerste ijsjes en het verkopen ervan. Het team is jong en bestaat uit bijna 30 leuke, gedreven ijsgekken die vooral part time werken. De keuken staat onder leiding van Roberto (winnaar van de wereldkampioenschappen ijs maken).

Jouw werktijden zijn flexibel, maar overdag en één dag in het weekend. Wij zijn tot en met begin oktober 7 dagen per week open van 12.00 tot 22.00 uur.

Ervaring is niet nodig en je hoeft geen ijs te kunnen maken, dat leren wij je graag. Aan het eind van het seizoen heb je niet alleen een ambacht geleerd, maar ook heel veel over de grondstoffen die wij speciaal voor ons ijs naar Nederland laten komen.

Als je bij ons wilt werken, hoor ik graag waarom jij de meest geschikte kandidaat bent en waarom je graag bij ons wilt werken. Om het vak te kunnen leren en bij ons te kunnen werken spreek jij Nederlands of Italiaans. Je kunt dit sturen naar carlina(at)lekkerijs.nl

 

Werklocatie: Fysiek

Deadline sollicitaties: 03-03-2024

Verwachte startdatum: 04-03-2024

openings tijden

elke dag van 12.00 tot 22.00

Telefoon: 030 273 31 14 - Mail: ijs@lekkerijs.nl