Boek met ijsrecepten van Roberto Gelato

Van ijs wordt iedereen blij. Niet alleen van het eten van ijs, ook het maken van ijs is leuk. Nou snap ik dat sommige mensen al een andere baan hebben. Voor hen, en voor jou natuurlijk, hebben wij onze recepten omgezet, zodat je het zelf thuis kunt maken. Met of eventueel zonder ijsmachine.
Vandaag kwam de nieuwe lading met een herdruk van de 3e druk aan. Bij de eerst 3 uitgaves hebben we iedere keer iets veranderd, deze keer is hij ongewijzigd gebleven, vandaar dat het nog steeds de 3e druk is voor ons.
We hebben in de ijskeuken de duurste ijsmachines staan. Voorzien van de nieuwste snufjes en snelste vriestechnieken zorgen zij voor ijs met de kleinste ijskristallen en een mooie structuur.
Toch vind ik ijs maken in een kleine ijsmachine fascinerend leuk. Hetzelfde proces, maar dan langzamer en zichtbaarder, met natuurlijk een iets  grovere. structuur. De recepten zijn hierdoor natuurlijk wel iets aangepast.
Niet alleen voor de machine, maar ook omdat alle ingredi├źnten eenvoudig verkrijgbaar moeten zijn. Wij reizen ervoor naar de uithoeken van de wereld, maar dat is voor jullie niet de bedoeling.

openings tijden

elke dag van 12.00 tot 22.00

Telefoon: 030 273 31 14 - Mail: ijs@lekkerijs.nl