
GTS, geen toegevoegd suiker
Toen wij in 2002 aan ons ijs-avontuur begonnen, wilden wij zo weinig mogelijk suiker gebruiken om ons ijs te maken. Maar met de kennis en
Toen wij in 2002 aan ons ijs-avontuur begonnen, wilden wij zo weinig mogelijk suiker gebruiken om ons ijs te maken. Maar met de kennis en
Iedere dag staan er bij ons in de vitrine minimaal 10 verschillende sorbets, ijs zonder dierlijke producten. De basis van dit ijs is heerlijk fris
Afgelopen 15 juni presenteerde schrijfster Eveline Baar haar kinderboek ‘De Gouden IJSCOUPE’. Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar. De hoofdrolspeler Vito, woont met
Deze week was de Coppa d’Oro, onze gouden wereldbeker, even weg. Andrea en Ilaria Cabano van ijssalon Stella Marina organiseerde een evenement om geld op
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
Wij zijn per direct op zoek naar iemand die Roberto full time in de ijskeuken komt helpen met het maken van het lekkerste ijs. Ervaring is natuurlijk niet vereist.