
Werken bij Roberto Gelato?
Vanaf maart kun je weer iedere dag op de Poortstraat terecht voor een heerlijk ijsje. Wij zijn begonnen met het samenstellen van ons nieuwe ijsteam,
Vanaf maart kun je weer iedere dag op de Poortstraat terecht voor een heerlijk ijsje. Wij zijn begonnen met het samenstellen van ons nieuwe ijsteam,
Op 2 januari is mijn held, mijn lieve vader Italo De Lorenzo overleden. Ik ga hem verschrikkelijk missen. Mijn vader had lief en zat vol
Dit jaar eindigt ons seizoen op 7 oktober, 6 oktober is dus de laatste ijsdag van 2024. Gelukkig is ijs heel lang houdbaar. Mits je
Vorig jaar konden we jullie al trots melden dat we het suikerpercentage in ons ijs verlaagd hadden met 25%. Na lang studeren hebben we een
Toen wij in 2002 aan ons ijs-avontuur begonnen, wilden wij zo weinig mogelijk suiker gebruiken om ons ijs te maken. Maar met de kennis en
Iedere dag staan er bij ons in de vitrine minimaal 10 verschillende sorbets, ijs zonder dierlijke producten. De basis van dit ijs is heerlijk fris