Nieuws

GTS

GTS, geen toegevoegd suiker

Wij gebruiken zo weinig mogelijk suiker om ons ijs te maken, maar bij sommige smaken is het  Roberto zelfs gelukt om ijs te maken waaraan

IJs met minder suiker

Om ijs te maken moet je je aan regels houden. Een van die regels is dat het recept goed gebalanceerd moet zijn, zodat er precies

Sterrenchef bij Roberto

Roberto bij Buitengewoon

Gisteren was onze ijskeuken omgetoverd tot TV studio. Smaakheld Leon Mazairac vroeg Roberto haringijs voor hem te maken, waarna hij er een lekker gerecht voor

Roberto's Paasei

Bijna 10 kilo Paas-ei

In Italië zijn we dol op paaseieren. Niet van die kleine, maar liefst zo groot mogelijk. 23 jaar geleden werd Roberto verliefd op een reuze

Italo De Lorenzo

Italo De Lorenzo

Op 2 januari is mijn held, mijn lieve vader Italo De Lorenzo overleden. Ik ga hem verschrikkelijk missen. Mijn vader had lief en zat vol

Coordinates of this location not found

openings tijden

elke dag van 12.00 tot 22.00

Telefoon: 030 273 31 14 - Mail: ijs@lekkerijs.nl