The Good Gelato voor het onderzoekfonds van het St Antonius
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
Wil je je gasten graag een lekker, ambachtelijk ijsje (laten) serveren? Wij hebben prachtige ijskarren in verschillende maten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.
Dit ijs maken wij speciaal voor honden. zonder lactose of sacharose en verrijkt met vezels en eiwitten.
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
Toen wij in 2002 aan ons ijs-avontuur begonnen, wilden wij zo weinig mogelijk suiker gebruiken om ons ijs te maken. Maar met de kennis en
Iedere dag staan er bij ons in de vitrine minimaal 10 verschillende sorbets, ijs zonder dierlijke producten. De basis van dit ijs is heerlijk fris
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
Thuis zelf ijs maken kan nu met de recepten van Roberto Gelato
Sinds maart 2023 bevat ons ijs een aanzienlijke hoeveelheid minder suiker dan voorgaande jaren.
Roberto’s recepten om zelf thuis ijs te maken. Met, maar eventueel ook zonder ijsmachine.
Geef je het cadeau? Laat dan even weten als je wilt dat we er een persoonlijk berichtje voor de ontvanger in zetten.
Thuis ontvangen? Noteer dan ook je adres. Verzendkosten voor Nederland zijn € 6,75.