
Winterslaap
Het zit er weer op, het prachtige ijsseizoen van 2025. Namens alle ijsscheppers willen wij jullie hartelijk danken voor dit mooie jaar. Wij zijn nog

Het zit er weer op, het prachtige ijsseizoen van 2025. Namens alle ijsscheppers willen wij jullie hartelijk danken voor dit mooie jaar. Wij zijn nog

Wij gebruiken zo weinig mogelijk suiker om ons ijs te maken, maar bij sommige smaken is het Roberto zelfs gelukt om ijs te maken waaraan

Om ijs te maken moet je je aan regels houden. Een van die regels is dat het recept goed gebalanceerd moet zijn, zodat er precies

Thuis zelf ijs maken kan nu met de recepten van Roberto Gelato

Gisteren was onze ijskeuken omgetoverd tot TV studio. Smaakheld Leon Mazairac vroeg Roberto haringijs voor hem te maken, waarna hij er een lekker gerecht voor

In Italië zijn we dol op paaseieren. Niet van die kleine, maar liefst zo groot mogelijk. 23 jaar geleden werd Roberto verliefd op een reuze