Nieuws

Ik wil bij Roberto werken!

Nieuws | Carlina | 2 januari 2018

Op 1 maart begint ons ijsseizoen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team van ijstoppers? Stuur dan een e-mail naar carlina(at)lekkerijs.nl om ons ervan te overtuigen dat we niet zonder jou kunnen....oh en Roberto is gék op video's. ...

Lees meer >

Roberto's Mondriaan

Nieuws | Carlina | 1 mei 2017

Ter ere van het 100-jarig bestaan van kunststroming De Stijl, is 2017 uitgeroepen tot het themajaar ‘Mondriaan to Dutch Design’. De Stijl heeft nog steeds een grote invloed op hedendaagse kunst, design, architectuur en gebruiksvoorwerpen. Vier van de belangrijkste De Stijl kunstenaars, Piet Mondriaan, Gerrit Rietveld, Theo van Doesburg en Bart van der Leck zijn in Utrecht of Amersfoort geboren. Daarom brengen Utrecht & Amersfoort het erfgoed van de kunstenaars in beeld. Het invloedrijke werk van onder andere Piet Mondriaan heeft Roberto ook geinspireerd om een heel speciaal ijsje te maken. ....dit ijs staat wel in de vitrine, maar is niet bedoeld om te verkopen of van te proeven. ...

Lees meer >

Op zoek naar je droombaan

Nieuws | Carlina | 26 januari 2018

De Baan
Jij bent een van onze ambassadeurs, je verwelkomt de ijsfans en helpt ze aan hun ijsje. Het grootste deel van je dag zal bestaan uit het verkopen van ijsjes. Daarnaast zorg je ervoor dat je ongeveer 30 part time collega-ambassadeurs hun werk kunnen doen. Je zorgt dat alles bijgevuld is, bestellingen naar leveranciers op tijd de deur uit gaan en bestellingen van onze klanten op tijd gemaakt worden.

Jij
Bent vrolijk, werkt graag met en voor mensen en hebt er geen probleem mee dat je dagen soms hectisch verlopen.

Wij
Wij maken ons ijs iedere dag dagelijks vers, de producten die wij daarvoor gebruiken betrekken wij het liefst zoveel mogelijk in de buurt. Doordat wij zoveel mogelijk bewerkingen zelf uitvoeren (zoals het branden en malen van de noten), kunnen we onze kwaliteit garanderen. Ons seizoen duurt van maart tot half oktober. En ondanks dat alle medewerkers écht Utrechts zijn, hebben we ook Italiaans bloed. Roberto, Gianpiero en Carlina, hebben de afgelopen jaren het meeste uren gemaakt. De voertaal is echter Nederlands!

Ons aanbod
Een wereldbaan in voor minimaal 4/5 dagen per week, overdag en voor 5 tot 8 uur, dus minimaal 20 uur per week. Wil jij deze baan? Mail je CV met motivatie dan uiterlijk 10 februari naar ijs@lekkerijs.nl
Zet in het onderwerp DROOMBAAN ...

Lees meer >

THE BEST ICE CREAM IN UTRECHT

Nieuws | Roberto | 10 Jul. 2015

Leuke vermelding op de website www.dutchplaces.com. Dit schrijven ze over ons:

The best ice cream in Utrecht in 2014, voted by 2164 ice cream lovers! The flavours are excellent and innovative. Roberto likes to experiment with the most interesting combinations of flavours. The man is a genius!

This is the number one Italian ice cream hotspot in Utrecht, possibly even in The Netherlands. Locals know that this is the number one chill spot in Holland, now you know too! ...

Lees meer >

Black is Beautiful

Ingredienten | Carlina | 07 mei 2017

In Los Angeles is het een hit, maar zouden Nederlandse ijsfans ook zo enthousiast van dit zwarte ijs worden dat ze na het eten ervan een selfie van hun tong posten? Ik heb het in eerste instantie voor mijn ode aan Mondriaan gebruikt, maar een zwart hoorntje heeft ook wel wat, helemaal als er ook zwart ijs op zit.

Meestal wordt zwart gebruikt voor negatieve zaken en trieste periodes. Een grote uitzondering daarop is het kleine, zwarte jurkje dat Coco Chanel introduceerde. LBD, Little Black Dress, is nog steeds een hit....al bijna 100 jaar. Zou mijn ijsje dat over 100 jaar ook nog zijn?


Roberto's Black
...

Lees meer >

8 oktober laatste dag ijsseizoen 2017

Nieuws | Carlina | 01-10-2017

Het is bijna zover, 8 oktober is de laatste dag van dit ijsseizoen. Vorig jaar hebben ijsfans de laatste dag van het seizoen een uur in de regen gewacht om hun wintervoorraad aan te leggen. Om dat te voorkomen kun je bestellingen vooraf aan ons doorgeven. Dat kan heel eenvoudig;

1) via WAPP 06 400 400 19
2) via MESSANGER (FB)
3) via de MAIL info@lekkerijs.nl

Sorbets (melkvrij);
Aardbei, Meloen, Citroen, Bloedsinaasappel, Framboos, Kers, Mango, Passievrucht, Limoncello, Pure chocolade of Rabarber

Roomsmaken;
Vanille, Capriccio, Frollini, Hazelnoot, Sicilia, Variegato Amarena, Pistache, Leche Merengada, Citroencake, Banaan, Yoghurt, Witte Chocolade, Stracciatella, Croccante al Rum, Amaretto, Baileys, Mocca, Tiramisu', Wittevrouwen of Coppa D'Oro.

Vergeet je niet je naam en telefoonnummer bij de bestelling te zetten? ...

Lees meer >

Pagina  1   2   3   4   5   7   8   9   10   >     

© 2021 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -