Nieuws

THE BEST ICE CREAM IN UTRECHT

Nieuws | Roberto | 10 Jul. 2015

Leuke vermelding op de website www.dutchplaces.com. Dit schrijven ze over ons:

The best ice cream in Utrecht in 2014, voted by 2164 ice cream lovers! The flavours are excellent and innovative. Roberto likes to experiment with the most interesting combinations of flavours. The man is a genius!

This is the number one Italian ice cream hotspot in Utrecht, possibly even in The Netherlands. Locals know that this is the number one chill spot in Holland, now you know too! ...

Lees meer >

Black is Beautiful

Ingredienten | Carlina | 07 mei 2017

In Los Angeles is het een hit, maar zouden Nederlandse ijsfans ook zo enthousiast van dit zwarte ijs worden dat ze na het eten ervan een selfie van hun tong posten? Ik heb het in eerste instantie voor mijn ode aan Mondriaan gebruikt, maar een zwart hoorntje heeft ook wel wat, helemaal als er ook zwart ijs op zit.

Meestal wordt zwart gebruikt voor negatieve zaken en trieste periodes. Een grote uitzondering daarop is het kleine, zwarte jurkje dat Coco Chanel introduceerde. LBD, Little Black Dress, is nog steeds een hit....al bijna 100 jaar. Zou mijn ijsje dat over 100 jaar ook nog zijn?


Roberto's Black
...

Lees meer >

8 oktober laatste dag ijsseizoen 2017

Nieuws | Carlina | 01-10-2017

Het is bijna zover, 8 oktober is de laatste dag van dit ijsseizoen. Vorig jaar hebben ijsfans de laatste dag van het seizoen een uur in de regen gewacht om hun wintervoorraad aan te leggen. Om dat te voorkomen kun je bestellingen vooraf aan ons doorgeven. Dat kan heel eenvoudig;

1) via WAPP 06 400 400 19
2) via MESSANGER (FB)
3) via de MAIL info@lekkerijs.nl

Sorbets (melkvrij);
Aardbei, Meloen, Citroen, Bloedsinaasappel, Framboos, Kers, Mango, Passievrucht, Limoncello, Pure chocolade of Rabarber

Roomsmaken;
Vanille, Capriccio, Frollini, Hazelnoot, Sicilia, Variegato Amarena, Pistache, Leche Merengada, Citroencake, Banaan, Yoghurt, Witte Chocolade, Stracciatella, Croccante al Rum, Amaretto, Baileys, Mocca, Tiramisu', Wittevrouwen of Coppa D'Oro.

Vergeet je niet je naam en telefoonnummer bij de bestelling te zetten? ...

Lees meer >

Beste Bier-ijs

Nieuws | Carlina | 5 december 2016

Bij de wereldkampioenschappen ijs maken in Longarone, Coppa d'Oro, zijn wij dit jaar 4e geworden met ons bier-ijs. Zo trots!!

Lees meer >

Een ijsje voor je goede daad

Nieuws | Carlina | 20 maart 2017

Een poosje geleden zijn wij benaderd om op de Culturele Zondag ijsjes te verkopen, maar omdat wij geloven dat een betere wereld bij jezelf begint, hebben we het anders aangepakt.

Bezoekers van de huiskamer op het Stadhuisplein kregen een goede daad als opdracht van ons. Om ze te belonen voor hun goede daad, gaven wij ze alvast een ijsje. We hebben 243 ijsjes uitgedeeld....en hopelijk veel meer goede daden in gang gezet. Als je in een betere wereld wilt wonen, moet je bij je zelf beginnen #uitgesprokenUtrecht

https://www.facebook.com/Robertoijs/ ...

Lees meer >

ZILVER BIJ DE WERELDKAMPIOENSCHAPPEN IJS MAKEN

Nieuws | Carlina | 23 Dec. 2015

Na jaren dromen, proeven, testen en opnieuw proberen maakte Roberto afgelopen 2 december het perfecte Ricotta ijsje en won daarmee zilver bij de Wereldkampioenschappen ijs maken in ItaliŽÖ. een lang gekoesterde droom komt uit. ...

Lees meer >

Pagina  1   2   3   4   5   7   8   9   10   >     

© 2021 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -