Nieuws

Zelf thuis ijs maken!

Ingredienten | Carlina | 30 december 2017

De ijssalon is nog even dicht, maar dankzij de 2e druk van het boek "IJs" kun je heel eenvoudig thuis ijs maken. Ruim 40 recepten waar je zowel met als zonder ijsmachine zelf aan de slag kunt.

Het boek is voor € 15,95 bij ons te koop, stuur een e-mail naar carlina(at)lekkerijs.nl als je het tijdens onze winterslaap wilt kopen.

Als je wilt dat wij het opsturen, bedragen de totale kosten € 20,00 ...

Lees meer >

IJsjes voor het Goede Doel

Nieuws | Carlina | 18 januari 2018

Onze eerste ijsjes dit jaar zijn voor het goede doel. De omzet van alle ijsjes die we namelijk op 1 maart verkopen, komt helemaal ten goede aan het onderzoeksteam van het Antonius Ziekenhuis.

Dit onderzoeksteam maakt genezing van nu nog levensbedreigende ziektes, in de toekomst misschien wel mogelijk. Wij hebben besloten in het bijzonder het onderzoek naar Danazol bij de genezing van idiopathische pulmonale fibrose, een agressieve vorm van longfibrose, te steunen. Longfibrose is een ernstige longziekte, waar op het moment geen medicijn voor is.

Hoe mooi zou het zijn als wij aan het eind van die dag genezing een stapje dichterbij kunnen brengen. Help jij mee?

Voor meer informatie over het ONDERZOEK

Voor meer informatie over de DAG zelf

...

Lees meer >

Een ijzige estafette-pluim

Nieuws | Carlina | 15 juli 2017

Soms zit het even niet mee in het leven. Het is dan fijn dat er mensen zijn die er door hun werk en inzet voor zorgen dat de dag toch een lichtpuntje heeft. Iedere maand krijgt een groep van deze helden van ons een pluim in de vorm van ijsjes.

Deze groep kiest dan ook wie de volgende pluim ontvangt. Zo begonnen we bij de verpleging van de dagopvang het Kompas, trakteerden we ook de medische staf van het WKZ afdeling diabetes en stonden we afgelopen donderdag bij de Stichting De Wilg op de stoep. Waar gaan we volgende maand heen?

Stichting De Wilg zoekt trouwens nog vrijwilligers voor de zomer activiteiten.
...

Lees meer >

Roberto's Mondriaan

Nieuws | Carlina | 1 mei 2017

Ter ere van het 100-jarig bestaan van kunststroming De Stijl, is 2017 uitgeroepen tot het themajaar ‘Mondriaan to Dutch Design’. De Stijl heeft nog steeds een grote invloed op hedendaagse kunst, design, architectuur en gebruiksvoorwerpen. Vier van de belangrijkste De Stijl kunstenaars, Piet Mondriaan, Gerrit Rietveld, Theo van Doesburg en Bart van der Leck zijn in Utrecht of Amersfoort geboren. Daarom brengen Utrecht & Amersfoort het erfgoed van de kunstenaars in beeld. Het invloedrijke werk van onder andere Piet Mondriaan heeft Roberto ook geinspireerd om een heel speciaal ijsje te maken. ....dit ijs staat wel in de vitrine, maar is niet bedoeld om te verkopen of van te proeven. ...

Lees meer >

Op zoek naar je droombaan

Nieuws | Carlina | 26 januari 2018

De Baan
Jij bent een van onze ambassadeurs, je verwelkomt de ijsfans en helpt ze aan hun ijsje. Het grootste deel van je dag zal bestaan uit het verkopen van ijsjes. Daarnaast zorg je ervoor dat je ongeveer 30 part time collega-ambassadeurs hun werk kunnen doen. Je zorgt dat alles bijgevuld is, bestellingen naar leveranciers op tijd de deur uit gaan en bestellingen van onze klanten op tijd gemaakt worden.

Jij
Bent vrolijk, werkt graag met en voor mensen en hebt er geen probleem mee dat je dagen soms hectisch verlopen.

Wij
Wij maken ons ijs iedere dag dagelijks vers, de producten die wij daarvoor gebruiken betrekken wij het liefst zoveel mogelijk in de buurt. Doordat wij zoveel mogelijk bewerkingen zelf uitvoeren (zoals het branden en malen van de noten), kunnen we onze kwaliteit garanderen. Ons seizoen duurt van maart tot half oktober. En ondanks dat alle medewerkers écht Utrechts zijn, hebben we ook Italiaans bloed. Roberto, Gianpiero en Carlina, hebben de afgelopen jaren het meeste uren gemaakt. De voertaal is echter Nederlands!

Ons aanbod
Een wereldbaan in voor minimaal 4/5 dagen per week, overdag en voor 5 tot 8 uur, dus minimaal 20 uur per week. Wil jij deze baan? Mail je CV met motivatie dan uiterlijk 10 februari naar ijs@lekkerijs.nl
Zet in het onderwerp DROOMBAAN ...

Lees meer >

Ik wil bij Roberto werken!

Nieuws | Carlina | 2 januari 2018

Op 1 maart begint ons ijsseizoen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team van ijstoppers? Stuur dan een e-mail naar carlina(at)lekkerijs.nl om ons ervan te overtuigen dat we niet zonder jou kunnen....oh en Roberto is gék op video's. ...

Lees meer >

Pagina  1   2   3   4   6   7   8   9   10   >     

© 2021 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -