Replica Rolex Watches Replica swiss Watches

Nieuws

Een broodje Roberto

Ingredienten | Carlina | 10 mei 2018

Halverwege de jaren 70 introduceerde Mario Nistro de Italiaanse bol; het broodje Mario is inmiddels niet meer weg te denken en bijna net zo Utrechts als Vocking worst. Sinds enkele jaren heeft Utrecht ook het Broodje Roberto. Niet helemaal een eigen verzinsel natuurlijk. De basis van het broodje Roberto is de Siciliaanse brioche 'ccu tuppu; een zoet zacht broodje met een klein hoedje.

Dit zoete broodje wordt op SiciliŽ bij het ontbijt geserveerd, leeg om met je granita te eten, of gevuld met ijs. Wij serveren hem met ijs en eventueel slagroom.

Roberto eet moeiteloos ťn vlekkeloos een broodje ijs, voor wie dat niet kan geeft Tippy een uitleg in haar video

Overigens heeft Roberto wťl moeite met een tompouce.

Lees ook de ervaringen van een vakantieganger over broodjes op https://www.italissima.nl/blog.php?b=44
...

Lees meer >

De perfecte Balans

Ingredienten | Carlina | 3 mei 2018

Afgelopen maand werden wij benaderd door de mensen van Tenue de Nimes , die niet alleen prachtige spijkerbroeken maken...maar ook een toffe winkel en magazine hebben. Voor hun magazine Journal de NÓmes schreven wij een stukje over pistachenoten. Op onze blog kun je de Nederlandstalige versie lezen. ...

Lees meer >

Het GIGA Paasei is aangekomen

Ingredienten | Carlina | 9 maart 2018

Gisteren stopte een enorme vrachtwagen voor onze stoep. Zendingen uit ItaliŽ zijn voor ons niets vreemds, maar deze wagen was wel heel groot. Hij kwam onze chocolade paaseieren afleveren. En omdat ze zo kwetsbaar zijn, had de producent ze extra goed ingepakt.

Het bijna reuze paasei van bijna 10 kilo melkchocolade geven wij aan de Jenaplan school die het op 28 maart verloot om er geld voor een onderwijsproject in Tanzania mee op te halen. De kleine eitjes van 100 gram melkchocolade en 1 kilo pure chocolade verkopen wij in de winkel. Zo hebben wij toch een Italiaans tintje in Wittevrouwen. ...

Lees meer >

We zijn weer open!

Nieuws | Carlina | 2 maart 2018

1 maart was de eerste dag van dit ijsseizoen en we zijn direct vliegend gestart. De eerste ijsfan kocht voor openingstijd een espresso voor Ä 100 en daarna hebben legers mensen ijsjes gekocht, extra geld gestort en vrienden op een ijsje getrakteerd. Samen hebben we Ä 2601,79 opgehaald zodat het ONDERZOEKSTEAM van Professor Grutters een nieuw medicijn kan proberen te vinden tegen longfibrose. De omzet van die dag en alle donaties waren namelijk voor dit onderzoek.

Op de dag zelf werden de ijsjes geschept door Jerry, Malgosia, Tippy, Nina, Elisah, Mariangela, Gijs, Romana, Italo, John en op de foto Reinier, Wouter, Marijn en Noraly, ijsscheppers van het eerste uur. ...

Lees meer >

Zelf thuis ijs maken!

Ingredienten | Carlina | 30 december 2017

De ijssalon is nog even dicht, maar dankzij de 2e druk van het boek "IJs" kun je heel eenvoudig thuis ijs maken. Ruim 40 recepten waar je zowel met als zonder ijsmachine zelf aan de slag kunt.

Het boek is voor Ä 15,95 bij ons te koop, stuur een e-mail naar carlina(at)lekkerijs.nl als je het tijdens onze winterslaap wilt kopen.

Als je wilt dat wij het opsturen, bedragen de totale kosten Ä 20,00 ...

Lees meer >

IJsjes voor het Goede Doel

Nieuws | Carlina | 18 januari 2018

Onze eerste ijsjes dit jaar zijn voor het goede doel. De omzet van alle ijsjes die we namelijk op 1 maart verkopen, komt helemaal ten goede aan het onderzoeksteam van het Antonius Ziekenhuis.

Dit onderzoeksteam maakt genezing van nu nog levensbedreigende ziektes, in de toekomst misschien wel mogelijk. Wij hebben besloten in het bijzonder het onderzoek naar Danazol bij de genezing van idiopathische pulmonale fibrose, een agressieve vorm van longfibrose, te steunen. Longfibrose is een ernstige longziekte, waar op het moment geen medicijn voor is.

Hoe mooi zou het zijn als wij aan het eind van die dag genezing een stapje dichterbij kunnen brengen. Help jij mee?

Voor meer informatie over het ONDERZOEK

Voor meer informatie over de DAG zelf

...

Lees meer >

Pagina  1   2   3   4   6   7   8   9   10   >     

© 2022 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -