Nieuws

Roberto Gelato wint kampioenschappen ijs maken

Nieuws | Carlina | 5 december 2018

Iedere winter strijden ijsbereiders van over de hele wereld in ItaliŽ om de Coppa d'Oro, de wereldbeker in 'ijsland'. Deze gouden beker winnen was voor ons een droom...die gisteren uitkwam.

Uit de bijna 100 inzendingen koos een deskundige jury aan het begin van de week de zes lekkerste vanille-ijsjes. Gisteren streden deze zes finalisten voor een deskundige jury, die vakmanschap en ambacht beoordeelden. Tenslotte proefde een derde jury nogmaals de zes ijsjes. Wat was nou ťcht de allerlekkerste vanille.

Alle punten bij elkaar bepaalden de winnaar; de ijsbereider die het lekkerste vanille-ijs maakte en een boegbeeld voor de ijs-wereld is.

Zo trots en blij zijn wij met deze beker dat we er stil van zijn. ďToen ik vanmorgen wakker werd, was het nog niet tot mij doorgedrongen dat ik deze prestigieuze prijs had gewonnen, het is echt een droom die uitkomt. Ik draag hem graag op aan de persoon die altijd aan mijn zijde heeft gestaan en als een vader voor mij is. De man die mij dit vak heeft leren liefhebben en met zijn passie heeft aangestoken; Italo De Lorenzo. En natuurlijk Carlina, zijn dochter, die de motor van onze ijssalon is.Ē ...

Lees meer >

7 oktober 2018 laatste dag ijsseizoen

Nieuws | Carlina | 30 september 2018

Het einde van ons ijsseizoen is al weer bijna in zicht. Dit jaar is zondag 7 oktober de laatste dag van het seizoen. Natuurlijk doen wij ons best jullie deze week nog even gedag te zeggen en vooral te bedanken voor een gezellig jaar.

We hebben van jullie genoten, grazie! ...

Lees meer >

Mayonaise-sorbet

Ingredienten | Carlina | 4 augustus 2018

Van alles wat eetbaar is kun je ijs maken, van alles wat lekker is kun je lekker ijs maken. Als je dus lekkere truffelmayonaise neemt kun je er een heerlijk sorbetijsje van maken. En waar is mayonaise lekkerder op dan op je frietjes....hoe Nederlands.

Met dit zomerse weer snack ik het liefst met een portie frietjes in een grote zwarte ijshoorn en een beetje mayonaise sorbet. mmmmmm heerlijk


Lees meer!
...

Lees meer >

The Guardian stelt Top 20 ijssalons samen

Nieuws | Carlina | 28 augustus 2018

Afgelopen zomer riep The Guardian zijn lezers op om hun favoriete ijssalons te nomineren voor de Top 20 lijst die zij wilden samen stellen. Gelukkig heeft The Guardian reislustige lezers en zo stelden zij een gemÍleerde, internationale lijst samen. En raad eens wat....wij staan er ook in!


De lijst van The Guardian ...

Lees meer >

Ingeborg gaat naar Zuid Tirol

Nieuws | Carlina | 28 juli 2018

Het bureau voor toerisme van Zuid Tirol, de meest noordelijke regio van ItaliŽ, heeft ons vorige maand tot ambassadeur verkozen door een fotowedstrijd in de ijssalon te organiseren. IJsgekken konden door het posten van een mooie foto op instagram een reis voor twee personen naar deze prachtige bergen winnen. Ingeborg won deze reis met de foto van haar zoon Thorsten.

Buon viaggio Ingeborg ...

Lees meer >

Een reis naar Zuid Tirol winnen

Mai Prima | Carlina | 30 juni 2018

Het toeristisch bureau van Zuid Tirol heeft ons gevraagd als ambassadeurs. Het leuke hieraan is, dat onze ijsfans kans maken op een reisje voor twee personen naar deze meest noordelijke Italiaanse provincie.

Meedoen is heel simpel, maak een foto van jezelf en post die met de #reisNaarZuidTirol op Instagram ....en afwachten

Intussen kun je de hele week genieten van de Mai Prima met ingrediŽnten uit Zuid Tirol....

Lees meer op #ReisNaarZuidTirol
...

Lees meer >

Pagina  1   2   4   5   6   7   8   9   10   >     

© 2021 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -