EXTREEM IJS.

Ingredienten | Roberto | 1 Apr. 2014


Als ik denk aan ijs, denk ik aan een geheel van vloeistoffen een droge ingrediŽnten. Bijvoorbeeld melk, room, water en suiker, chocolade, hazelnoot of pistachenoten. Alle deze lekkernijen zijn niet alleen belangrijk voor een perfecte smaak te krijgen, maar ook voor het evenwicht van het ijs en structuur. En klein verandering van een van de ingrediŽnten is genoeg om een totaal andere resultaat te krijgen. En die vaak niet goed is.
Dit is ijs zoals wij kennen. Maar wat gebeurd als wij alles weghalen en een extreem ijsje gaan maken? Jullie zijn gewend aan mijn extreme smaken, maar deze keer maken wij iets anders extreem: een aardbei ijs met alleen aardbei zonder iets anders, alleen heel klein beetje suiker. Wij hebben nog steeds onze Nemox Gelatissimo die Potten en Pannen gaf aan ons om te testen. Dan zullen wij zien wat deze kleine machine kan.

Het resultaat staat voor mijn ogen, en zoals jullie kunnen zien is geweldig. Als je eet lijkt of je een echte aardbei in je mond is. In de foto heb ik een takje munt geplaatst, de munt kan fijn gesneden tijden het bereiding, twee druppels Aceto Balsamico 12 jaar oud, of een beetje van Parmigiano Reggiano of alle twee. Fijne ijstijd (Robertino)


< Terug

© 2019 Indaco Web Solutions - Privacy Policy -