
IJs met minder suiker
Om ijs te maken moet je je aan regels houden. Een van die regels is dat het recept goed gebalanceerd moet zijn, zodat er precies
Om ijs te maken moet je je aan regels houden. Een van die regels is dat het recept goed gebalanceerd moet zijn, zodat er precies
Dit jaar beginnen we het seizoen op vrijdag 7 maart. Vanaf die dag zijn wij er weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur, als
Vorig jaar konden we jullie al trots melden dat we het suikerpercentage in ons ijs verlaagd hadden met 25%. Na lang studeren hebben we een
Afgelopen 15 juni presenteerde schrijfster Eveline Baar haar kinderboek ‘De Gouden IJSCOUPE’. Een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar. De hoofdrolspeler Vito, woont met
Deze week was de Coppa d’Oro, onze gouden wereldbeker, even weg. Andrea en Ilaria Cabano van ijssalon Stella Marina organiseerde een evenement om geld op
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.