Een nieuw ijsseizoen
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
Wil je je gasten graag een lekker, ambachtelijk ijsje (laten) serveren? Wij hebben prachtige ijskarren in verschillende maten. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.
Dit ijs maken wij speciaal voor honden. zonder lactose of sacharose en verrijkt met vezels en eiwitten.
Vanaf vrijdag 1 maart 2024 is Roberto Gelato weer iedere dag van 12.00 tot 22.00 uur open.
Thuis zelf ijs maken kan nu met de recepten van Roberto Gelato
Sinds maart 2023 bevat ons ijs een aanzienlijke hoeveelheid minder suiker dan voorgaande jaren.
Bier dat naar ijs smaakt, the Brothers in Law hebben het weer geflikt.
In maart verzamelde regerend wereldkampioen ijs maken Barbara Bettera 5 voormalig wereldkampioenen ijs maken in haar ijssalon. Samen goed voor 8 wereldbekers.
Vandaag is de laatste dag dat het reuze-Paasei in de ijskeuken staat. Het is de 20e keer dat dit ei van bijna 10 kilo chocolade
Roberto’s recepten om zelf thuis ijs te maken. Met, maar eventueel ook zonder ijsmachine.
Geef je het cadeau? Laat dan even weten als je wilt dat we er een persoonlijk berichtje voor de ontvanger in zetten.
Thuis ontvangen? Noteer dan ook je adres. Verzendkosten voor Nederland zijn € 6,75.